Der er ingen Messi på billedet af Bo Shuai, det er mistanke om, at de to ikke er kompatible

Efter Pochettino blev fyret af Paris, postede han et sæt billeder for at sige farvel til Paris. Det er værd at nævne, at alle på billedet var iført en Paris Saint Germain PSG trøjer, undtagen Messi. Nogle mennesker tror, ​​at dette kun er en tilfældighed. Men efter det sagde Pochettino farvel til Paris på sociale netværkssider. Han postede et sæt billeder, herunder et gruppebillede med klubformand Nasser, et gruppebillede med spillerne og et billede af ham selv i klubben. På mange billeder er Messi dog stadig ikke set, hvilket ikke kun minder om det dårlige forhold mellem de to.

Nogle mennesker tror, ​​at dette bare kan være en tilfældighed, en utilsigtet fejltagelse af Bo Shuai. Men andre mener, at Pochettino måske bevidst har valgt billeder uden Messi. Det siges, at Pochettino og Messi ikke havde et godt forhold til trods for at begge var argentinere. I en Ligue 1-kamp mod Lyon i september sidste år erstattede Pochettino Messi på forhånd. Messi kunne ikke forstå denne adfærd og var ret utilfreds med Pochettino.

I en sæson med Pochettino fik Messi, iført en danmark fodboldtrøje, ikke det bedste frem af sig selv i Barca. Tidligere var det rygtet, at Messi var i tvivl om Pochettinos evner, idet han mente, at Pochettino ikke formåede at få ham til at spille på højeste niveau, og han var meget utilpas på banen. Nu hvor Pochettino er gået, ved jeg ikke, om den nye træner kan arbejde godt sammen med Messi og gøre, hvad Pochettino ikke kan.

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping