Mourinho ejer fire af de ni sværeste rekorder at slå i fodboldtrænernes verden

Der er mange fremragende trænere i fodbold, og disse trænere har sat mange rekorder, som er svære at slå. For det første er den tidligere Manchester United-legendariske træner Sir Alex Ferguson ubesejret i 25 på hinanden følgende Champions League-kampe, og den anden er også Sir Alex Ferguson, som har vundet i sin trænerkarriere. Med 48 mesterskaber er han i øjeblikket den træner med flest mesterskaber i fodbold.

Den tredje rekord er Ancenotti, som er den første manager i fodbold til at vinde de fem store liga-titler. Den fjerde rekord er Zidane, som er den første træner til at gennemføre Champions League tre på hinanden følgende mesterskaber efter reformen af ​​Champions League. Den femte er Capello, der førte Milan til et ubesejret løb på 58 kampe, den længste ubesejrede rekord i de fem store ligaer. AS Roma trøjer.

De næste fire blev sat af Mourinho i danmark fodboldtrøje. Den sjette har han og Capello begge gjort, og de har kun lukket 15 mål ind på en enkelt sæson i ligaen, hvilket virkelig er en rekord at slå. Den syvende er den første i fodbold, der fører holdet til den europæiske slutrunde fem gange, og alle har vundet mesterskabet. Den ottende rekord er stadig Mourinho. Han er den eneste træner i fodbold, der har vundet Champions League, Europa League og Europa Cuppen. Endelig har Mourinho i træk vundet de direkte Porto, Chelsea, Inter Milan og Real Madrid. 9 år, 150 ubesejrede hjemmekampe.

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping