Real Madrid tager Venedig meget seriøst, accepterer at give ham en lønforhøjelse

Real Madrid er klar til at betale en førende løn for en af ​​de lavest betalte spillere. Real Madrid antog, at det var det værd.

På samme tid, for at forhindre forskellige andre klubber i at tænke på Venicius, øgede Real Madrid sin opkøbsreserve fra 350 millioner euro til 1 milliard euro, hvilket betragtes som en præmie. Venetheus er ligeledes ekstremt trofast og nægter også direkte Paris’ aftale. Paris brugte ham en afsluttende pris på 40 millioner euro for ikke at genoprette sin aftale med Real Madrid, men han tog aldrig i betragtning at fjerne Real Madrid trøjer.

Vinicius ved hjælp af en fodboldtrøje børn kan siges at være den mest effektive unge mand i Real Madrid på nuværende tidspunkt. Vinicius’ værdi såvel som track record er faktisk eskaleret, da han tilmelder sig Real Madrid i 2018, og han er også i øjeblikket en af ​​de mest foretrukne spillere i klubben, i La Liga såvel som i verden.

Real Madrid tillægger desuden denne fremtidige superstjerne en fantastisk betydning, som de faktisk har vokset, ligesom de faktisk har genoprettet deres aftale frem til 2027, blot for at blive formelt introduceret. Den eksisterende Vinicius er en søjle i Real Madrids område, ligesom målet versus Liverpool i Champions Organisationen sidst kan ses i hans udvikling.

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping