Ronaldo forlader muligvis Manchester United til Bayern

Ifølge den spanske “Aspen”-rapport overvejer Cristiano Ronaldo at forlade Manchester United for at slutte sig til Bayern, og Lewandowski på Bayerns side planlægger også at forlade. Tilføjelsen af ​​Ronaldo kan bare erstatte Lewandowski.

Ronaldo vil bestemt gerne spille i Champions League, men Manchester United har kun Europa League. Selvom Cristiano Ronaldo lovede at bære en Manchester United Trøjer for at føre holdet tilbage til Champions League i næste sæson, har han stadig ikke besluttet sig for at blive på holdet. Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United har stadig et år tilbage. Den nye træner Ten Hag har ikke noget imod at arbejde sammen med Cristiano Ronaldo, men manglen på en Champions League at spille betyder stadig, at Cristiano Ronaldo kan forlade holdet.

I Premier League introducerede Manchester City Haaland, Liverpool introducerede Nunes, men Manchester United viste en negativ præstation, som gjorde, at Cristiano Ronaldo ikke havde noget håb om at vinde mesterskabet i næste sæson. Cristiano Ronaldo håber at bære en danmark fodboldtrøje for at vinde mesterskabet igen, inden han går på pension. I Bayern er han ikke kun stabil i at vinde ligatitlen, han er også en stærk kandidat til Champions League. For Bayern kan de med Cristiano Ronaldo også bedre påvirke Champions League. Det er selvfølgelig kun gæt, og i sidste ende skal Cristiano Ronaldo selv bestemme, hvilket hold han skal på.

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping